вторник, 28 июня 2011 г.

Ukrainian Fashion Week

Ukrainian Fashion Week (Український Тиждень Моди) вперше було проведено у листопаді 1997 року. Він став першою професійною фешн-акцією на території Східної Європи. Це унікальний в Україні захід, який повністю відповідає світовим стандартам показів prêt-a-porter, проходить двічі на рік, збирає понад 40 учасників, акредитовує більш ніж 150 українських та зарубіжних ЗМІ та який щоразу відвідує понад 25000 гостей.
2003 році для пошуку та підтримки талановитої молоді в рамках Ukrainian Fashion Week було започатковано проекти „Нові імена” та Fresh Fashion. За час свого існування ці проекти забезпечили постійний приплив «нової крові» до української моди та закріпили за UFW репутацію відкривача молодих талантів.
Щорічно під егідою Ukrainian Fashion Week відбувається низка важливих для України проектів: Best Fashion Awards (Перша Українська Премія в галузі моди), Holiday Fashion Week (покази круїзних колекцій та пляжних аксесуарів, що відбуваються в Одесі), Всеукраїнський конкурс молодих дизайнерів одягу «Сезони моди – погляд у майбутнє». Традицією останніх років стало запрошення в Україну відомих кутюр`є – у 2009 та 2010 роках Елі Сааб (Elie Saab) та Стефан Роллан (Stephane Rolland) презентували в Києві у рамках UFW колекції Haute Couture.
Ukrainian Fashion Week – єдиний в Україні офіційно визнаний Тиждень прет-а-порте, який посів гідне місце на теренах міжнародної фешн-індустрії.

Комментариев нет:

Отправить комментарий